NÁŠ TÝM SE MĚNÍ NA SPOLEK

02.02.2017 13:30

 

Zdar bajkeři z NAPOHODU! bike teamu! Asi jste si všimli změn na našem webu. Je tady nová sezona a nastal čas pořádně rozhýbat týmové aktivity. Nejen ty sportovně-společenské, určené širší členské základně. Posílit a podpořit chceme především závodní sekci týmu, která nás reprezentuje na tradičních MTB maratonech v regionu severní Moravy a Slezska.

 

 

Dne 25. ledna 2017 došlo k zápisu našeho týmu do spolkového rejstříku u Krajského soudu v Ostravě. Nový oficiální název zní NAPOHODU! bike team Píšť, z. s. Máme přiděleno IČ, máme statutárního zástupce, výbor spolku, stanovy a bankovní účet. Nebudu zabíhat do detailů, zájemci se vše podstatné dozvědí na první členské schůzi, kde proběhně oficiální registrace členů spolku. O datu a místě konání budete včas informováni.

 

Proč takové změny? Především se jako zapsaný spolek stáváme právnickou osobou - neziskovou organizací. Můžeme tak oficiálně jednat se všemi institucemi, pořádat sportovní soutěže, podílet se na akcích partnerské obce Píšť apod. Můžeme také získat finanční podporu určenou spolkům a legálně přijímat sponzorské dary na pokrytí nákladů souvisejících s činností spolku a výchovou nejmladší generace.

 

Získanými prostředky chceme zajistit základní týmovou podporu pro účast na MTB závodech. Víme, kolik stojí týmový dres, jak vysokým nákladem je pro každého z nás startovné, pokud v hlavní sezoně závodíme každý druhý víkend. Věřím, že pro naše děti, mládež i dospělé, kterým nechybí chuť závodit, bude připravovaný systém týmové podpory motivací k poctivému tréninku a pravidelné účasti na MTB maratonech v regionu severní Moravy a Slezska.

 

Více se dozvíte na členské schůzi, která bude svolána ve druhé polovině února. Termín a místo upřesním, sledujte náš web!

 

Dne 25. ledna 2017 došlo k zápisu našeho týmu do spolkového rejstříku u Krajského soudu v Ostravě. Nový oficiální název zní NAPOHODU! bike team Píšť, z. s. Máme přiděleno IČ, máme statutárního zástupce, výbor, stanovy a transparentní účet spolku. Nebudu zabíhat do detailů, zájemci se vše podstatné dozvědí na první členské schůzi, o jejímž datu a místě konání budete včas informováni.

Proč takové změny? Především se jako zapsaný spolek stáváme právnickou osobou. Můžeme tak oficiálně jednat se všemi institucemi, pořádat sportovní soutěže, podílet se na akcích partnerské obce Píšť. Můžeme také získat finanční podporu určenou spolkům a přijímat sponzorské dary na pokrytí nákladů souvisejících s činností spolku.

 

Tomáš Svoboda

předseda spolku